fbpx

“What do you see?” av Argus

What Do You See Argus

Om verket

Dette fine lille stensilverket av Argus ble ved en feil overmalt i 2014 da kommunen skulle pusse opp muren utenfor fotballbanen på Møhlenpris, men da oppussingen var ferdig så kom verket opp igjen til både kommunens og innbyggernes glede. Fremdeles kan verket beskues på murveggen her, nå sammen med en rekke andre verk fra blant annet Rip Streetart, Sandie C, Dake og Siwr.

Du kan lese mer om verket i reportasjen fra NRK. Link i bildet

What do you see

Argus | Kunstnerinformasjon

Portrett av argus

Argus er en anonym gatekunstner fra Bergen som tidligere var svært aktiv på gatekunstscenen etter debuten i 2009. Hans aller mest kjente verk er bildet av den kjente og folkekjære byoriginalen Ottoen (Otto Fredrik Wollertsen). Dette verket er rammet inn på veggen der det ble laget for å kunne bevares for ettertiden.

Argus er kjent for sin stil der han bryter opp figurene sine i geometriske former. Han har hatt soloutstilling i Gategalleriet og vært med på flere utsmykninger av bygninger og lokaler, blant annet på Amalie Skrams Videregående Skole.

Dessverre har han de siste årene trappet ned aktiviteten og de fleste gatekunstverkene hans er i ferd med å tæres bort av vær og vind eller er blitt overmalt.