fbpx

Kunstnere

Bliss

Bliss kunstner

Bliss er en anonym gatekunstner fra Bergen

De nyeste verk er innenfor gatekunst men Bliss har de siste årene utstilt verk malt med pensel, palettkniv og natursvamp i akryl på lerret.

Bliss er en av gatekunstnerne som dekorerte skur 14 før Tall Ship Races i Bergen 2019. Verk av Bliss kan blant annet også sees i bakgården til Apollon og Reisefeber i bergen og Magic hotel Solheimsviken.

Remark

monkey-print

Remark er en anonym gatekunstner fra Bergen

Remark driver for det meste med gatekunst, men det hender at han gjør noen digitale verker også.

Remark startet i ungdomsårene med grafittikunst og etter mange års pause har han funnet tilbake til lidenskapen for kunsten.

Dolk

Dolk Girl With Teddy

Andreas Hamran Færø (født 1977 i Bergen), kjent under artistnavnet Dolk, er en norsk kunstner innen sjangeren street art. Motivene hans er ofte pop-kulturelle referanser satt inn i en humoristisk og kritisk kontekst. Færøs verker kan sees på vegger i byer som Bergen, Berlin, København, Barcelona, Oslo, Lisboa, Stockholm, Praha, Melbourne, New York og Tokyo.

Mito

Uskyldig

Mito er en selvlært kunstner oppvokst ute i havgapet på Sotra, og bor i dag i Bergen. Målet er å skape kunst som bringer frem positive følelser hos betrakteren, og inspirasjon får jeg blant annet av barn, dialekter, havet, naturen og poesi.

Mitos gicléetrykk kommer i et begrenset opplag, er signert og nummerert for hånd, og er trykket på kvalitetspapir fra Hahnemühle.

#MALC

Malc rævadilter
Når de respektive buekorpssjefer blåser sine korps på linje, dukker også rævadilterne opp og frem fra et hvert hushjørne i Bergen by.
#rævadilter til #malc har dukket opp på flere husvegger i Bergen og omegn.
#malc skapte #rævadilter for å vekke nysgjerrighet om #buekorps hos gutter og jenter.

Slava Nemes

Childwood slava nemes

Slava Nemes Matisic (f. 1981) er en Bosnisk-bergensk kunster med bakgrunn fra graffitimiljøet. Han er utdannet med bachelor i molekylær genetikk, men er i dag en etablert graffitikunstner. Slava er autodidakt og foretrekker å jobbe i storformat der han har utviklet en unik kontroll med sprayboks.
Han er i dag blant Norges fremste graffitikunstnere.

Lise Artworks

Lise artwork

Lise er en gatekunstner fra Bergen. Hun er en av kunstnerne som var med å dekorere Skur 14 før Tall Ships Races 2019 i Bergen.

RC

RC

RC, Rodrigo Cortez er en street art kunstner født i Santiago Chile, bosatt i Bergen.

9tram

9tram fløibanen

9tram en gatekunstner fra Bergen.

Nimi

Last traveler

Nimi er en gatekunstner fra Bergen. Nimi var en av kunstnerne som var med å dekorere Skur 14 før Tall Ships Races 2019 i Bergen.

Barnslig

Barnslig
Barnslig er en gatekunstner fra Bergen.
Flere av hennes verk vil være på åpningen av Bergensgalleriet i gågaten 27.11.2019
Bio kommer